Orar

Luni - Vineri : 10 - 21

Sambata : 10 - 21

Duminica : 10 - 21

Despre echipamentul de paintball

Echipamentul este gratuit, tot ce vrem este ca tu sa te distrezi, asa ca noi iti oferim:

20 de arme semi-automate dintre care 10 Tippmann 98 Custom ACT si 10 Tippmann Triumph cu o precizie de 95%

20 de casti de ultima generatie ce iti acopera fata perfect, iti permit sa vorbesti si sa auzi usor ce se intampla in jurul tau

20 de veste antibile

20 de manusi pentru a-ti proteja mainile foarte bine

20 de combinezoane care iti protejeaza hainele si iti ofera un extra camuflaj

20 de centuri ce iti permit sa cari inca 100 de bile

grenade, fumigene

Bila de vopsea

Piesa cea mai importanta a jocului este chiar bila cu vopsea (paintball). Ca si in tenis sau fotbal, balonul este elementul central al jocului.

Dar, spre deosebire de aceste sporturi traditionale, la paintball se folosesc zeci sau chiar sute de "baloane" in acelasi timp. Dupa cum arata si numele, aceste bile sunt recipienti mici cu vopsea.

Bilele cu vopsea au o arhitectura extrem de simpla. De fapt seamana cu pilulele cu gel sau cu perlele de ulei de baie. Sunt formate dintr-un miez plin cu lichid colorat, incapsulat in gelatina. "Vopseaua", care este de mai multe culori, este netoxica, biodegradabila si solubila in apa (ceea ce inseamna ca se va spala de pe piele si haine).

In principiu, o bila cu vopsea este ca un balon mic de apa, care cantareste cateva grame si masoara 0,68 de inch (1,7 cm) in diametru. Capsula ramane intreaga daca o tii in mana sau daca o scapi de la o distanta mica. Cand este proiectata de catre pusca folosita in joc, ea explodeaza la impact si lasa o pata de vopsea de 6 inch (13 cm).

Pusca

Sarcina pustii de paintball, uneori numita si marker, este de a mari viteza de deplasare a bilei cu vopsea.

Sistemul de propulsie al pustii se bazeaza pe gazul comprimat. Acest gaz, care poate fi dioxid de carbon (CO2), azot (N2) sau aer obisnuit comprimat, este depozitat in cartuse mici sau intr-un rezervor mai mare atasat pustii.

Pusca are de asemeni atasat si un rezervor care tine bilele cu vopsea

Exista mai multe tipuri de pusca, cu sisteme diferite de tragere, dar ideea de baza este aceeasi pentru toate tipurile. Arma are un tragaci care dirijeaza bila cu vopsea, astfel incat aceasta cade din incarcator pe teava pustii. Apoi, are loc iesirea unei mici parti din gazul comprimat pe teava, chiar in spatele bilei cu vopsea. Gazul comprimat impinge bila din spate, si datorita gradientului de presiune creat intre aerul comprimat si aerul din atmosfera, bila este propulsata inainte.

Pentru a vedea ce arme avem in dotare click aici

Combinezonul

Combinezonul asigura protectie la contactul cu bilele si camuflaj in joc